GRUP DE INTERVIZARE PROFESIONALA

Acest grup de intervizare se adreseaza specialistilor din domeniul psihologiei – psihoterapeuti, psihologi, psihopedagogi, indiferent de treapta profesionala in care se afla. Obiectivul grupului este dezvoltarea abilitatilor profesionale prin gestionarea propriilor patternuri personale in interactiunea cu clientul. Se doreste crearea unui cadru confidential care sa asigure impartasirea și sprijinul reciproc, un cadru de intervizare care să ofere diferite puncte de vedere si perspaective de lucru pentru a putea oferi clientilor nostri sau oamenilor cu care lucram servicii cat mai bune.


 


    

Invata sa comunici eficient 

Atelier de lucru bazat pe comunicare empatica

 

Fiecare zi ne da sansa de a fi mai buni decat ieri, de a ne accepta si ierta si de a ne dezvolta armonios. Fa din modul tau de a comunica si de a te raporta la ceilalti un "limbaj al vietii"! Asadar, va invit cu drag sa participati la un atelier de lucru bazat pe comunicare si relationare interpersonala care va aborda regulile Comunicarii Nonviolente, dezvoltate de Marshall B. Rosenberg.
 
Cine poate participa?
Programul este special creat pentru persoanele adulte care doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si relationare cu ceilalti.
In ce consta acest program?
Prin interactiunile care se formeaza, grupul de lucru da membrilor posibilitatea de a se dezvolta intr-un mediu sigur si confidential.
Fiecare membru are posibilitatea de a se descoperi pe sine prin ceilalti. Prin feedback-ul primit de la ceilalti membrii grupului au posibilitatea de a constientiza unele dificultati cu care se confrunta, de a se remodela si de a se dezvolta ca persoane depline. In acelasi timp, fiecare membru al grupului participa activ, oferind feedback celorlalti membri. Astfel se construieste o dinamica a grupului, grupul devenind un tot unitar.
In cadrul sesiunilor de grup se vor invata tehnici de comunicare si relationare, de oferire si primire a feedback-ului. Grupul ofera mediul de dezvoltare al membrilor sai, dandu-le fiecaruia posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile necesare si oferindu-le un mediu sigur de experimentare a noilor abilitati dobandite.
 
Cum pot participa?
1. Exprimarea dorintei de participare se poate face prin sms la nr. 0751 421 172 sau email la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
2. Includerea in grupul de lucru se va face pe baza semnarii unui contract de confidentialitate. Acest contract are ca scop asigurarea confidentialitatii atat la nivel individual cat si la nivel de grup.
3. Fiecare participant va primi linkul de acces al evenimentului.
 
Cum se desfasoara? Cat tine? Cat costa?
Grupul de lucru va fi un grup inchis - dupa formarea grupului nu se accepta participanti noi
Intalnirile vor avea loc saptamanal.
Durata: 8 sesiuni saptamanale
Pret: 100 lei/participant/sesiune
 
Coordonator program,
Mirela Filip, psihoterapeut